Nezapamćena kriza u Barceloni: Messi će presuditi nekim igračima?

Foto: fah

Barcelona je trenutno u nezapamćenoj krizi – na pragu je ispadanja iz Lige prvaka, daleko od obrane titule…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako sada španjolski mediji tvrde da Lionel Messi neće produžiti ugovor, koji mu ističe sljedeće godine, ako Barcelona ne povuče poteze koje on želi. On tako smatra kako katalonski klub mora pojačati momčad, vjeruje da se već godinama previše tereta stavlja na njegova leđa te je odlučio postaviti ultimatum čelnicima kluba.

Tako njemu osim trenera ni neki igrači nisu dovoljno dobri za Barcelonu – prvi je 33-godišnji Jeremy Mathieu, a drugi Lucas Digne koji je prošlog ljeta stigao iz PSG-a kao konkurencija Jordiju Albi. Osim toga, razočaran je igrama prošlogodišnjeg “pojačanja” Andrea Gomesa. Navodno su mu leđa okrenuli i ostali suigrači, tvrdio Diario Gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.