Perišić se oglasio nakon zaraze koronavirusom: Evo što je poručio

Foto: snimka zaslona

Ivan Perišić pozitivan je na koronavirus i neće igrati protiv Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao što svi već znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na porukama podrške. Osjećam se dobro, ali jako sam tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima podrške nevjerojatnih navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. I tko zna, možda zaigram još na ovome Euru”, napisao je Perišić na Instagramu.

Može se očekivati da u prvih 11 protiv Španjolske upadne Ante Rebić, Josip Brekalo ili Mislav Oršić. U prva dva kola na krilnoj poziciji Dalić je koristio i Andreja Kramarića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.