Perišić se priključuje pripremama Hajduka

Foto: fah

Nogometaši Hajduka vratili su se nakon slovenskog dijela priprema u Split, gdje su dobili dva dana odmora. I dok se još špekulira s dolaskom Ivana Rakitića, potencijalno i Edina Džeke, pripremama Splićana se od danas priduružuje hrvatski reprezentativac Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dobio odmor nakon Europskog prvenstva, ali trenirao je samostalno i očekuje se da će odmah biti fizički spreman.

Podsjetimo, Perišić ima još godinu dana ugovora s Hajdukom, no 30. kolovoza može napustiti klub za 200.000 eura. Očekuje se da će svakako ostati ako Hajduk izbori nastup u Europi, iako ništa nije zagarantirano.

A s Hajdukom se povezuje jedno novo ime, mladi švedski reprezentativac nigerijskog podrijetla Emmanuel Ekong, koji je prošle sezone igrao u Istri 1961 na posudbi iz talijanskog Empolija. On igra na poziciji lijevog krila i prošle sezone je u 22 nastupa za Puljane zabio tri gola, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.