Perišić: Svi znaju da Conte voli raditi, zato sam tu

Foto: fah

Tottenham u 21 sat igra protiv Eintrachta u Frankfurtu u trećem kolu Lige prvaka, a sve je uz trenera londonskog kluba Antonija Contea, najavio Ivan Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Neovisno o tome je li riječ o derbiju ili bilo kojoj utakmici, osjećaš se loše kada izgubiš. Sport je takav, već za tri dana dolazi nova prilika za pobjedu. Moramo pokazati da smo protiv Arsenala imali loš dan i ništa više. Moramo biti u boljem izdanju, više trčati i boriti se, što u prošloj utakmici nismo radili. Pred nama je važna utakmica za prolazak skupine”, izjavio je Perišić.

“Lijepo je biti u Njemačkoj, ovdje sam proveo pet godina igrajući za tri kluba, osvojio puno trofeja i dobio dvoje djece. Lige su slične. U Njemačkoj također ima puno prostora za igru. Uživao sam ovdje. Razlika je u tome što u Premier ligi ima pet-šest zbilja dobrih klubova”, rekao je Perišić.

Ponovno surađuje s Conteom, trenerom koji ga je vodio u Interu i koji ga je postavio na poziciju krilnog beka. “Na početku je bilo teško jer sam nakon puno godina promijenio poziciju. No naporno sam radio i sada na toj poziciji igram dvije i pol godine. Nije loše, ali svaki dan se može napredovati”, odgovorio je Perišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.