Perkovac: Malo nas toga može izbaciti iz ovog ritma

rukometaša
Fah

– Bilo je dosta negativnih novosti, no ova ekipa ima karakter. Ja je obožavam! To su dečki koji i onda kad je teško daju sve od sebe, rekao je izbornik rukometaša Goran Perkovac nakon pobjede nad Slovenijom i osvajanja Croatia Cupa u Poreču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U dvije utakmice s Crnom Gorom i Slovenijom primimo 25 i 26 golova. To je više nego dobro. Znači da obrana funkcionira jako dobro, da su nam vratari dobri. Još malo da popravimo prenos lopte na protivničko polje, malo brže i bit će to jako dobro. Ja sam sve u svemu vrlo zadovoljan angažmanom, vrlo zadovoljan kako su momci se postavili u tim utakmicama, kako odgovorno igraju i kako žele za tu Hrvatsku dati sve.

Premda jako oslabljena, naša je reprezentacija odigrala izvrsnu utakmicu.

– Ja govorim da imamo ekipu koja može igrati 10-15 godina skupa i da je to naša kvaliteta. Evo pokazali su oni da već sad mogu pružiti jako puno. Klarica Srna odigrali su izvrsnu utakmicu, ne samo oni nego i Maraš koji je mlad. Svi. I Fićo na golu danas izvrstan. Mislim, bio je stvarno na izvrsnom nivou. Pomogao je da jednostavnije igramo, da lakše igramo u napadu. Svi su odigrali dobro i što mene najviše veseli, rezultat mi nije uopće pitanje. Rezultat mi je sporedna stvar. To da smo čak u jednom trenutku malo potonuli, ali smo se opet vratili i odigrali izvanrednu utakmicu, znači da nas malo toga može izbaciti iz ovog ritma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ostati mirni, hladne glave protiv Španjolske”

Prvi susret na Europskom prvenstvu je 12. siječnja protiv Španjolske u 20.30 sati.

– Mislim da trebamo samo raditi na tome da ostanemo mirni, hladne glave i da nas protiv Španjolske ne ponesu neke želje i ambicije kao protiv Egipta kao ovo je sad utakmica sudbonosna. Nije. Ako je dobijemo, bit će izvrsno. Ako je ne dobijemo, dobit ćemo sve ostalo i to je to, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.