Goran Perkovac se oglasio nakon smjene: Reakcija očekivana

Foto: snimka zaslona

Goran Perkovac više nije izbornik hrvatske muške rukometne reprezentacije, priopćili su u utorak iz Hrvatskog rukometnog saveza (HRS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se oglasio prvom reakcijom. “Ne želim ništa komentirati i s komentarima izazivati dalje komentare, jer to nam je svima u ovom trenutku najmanje potrebno. I to bi bilo sve. Reprezentaciji čiji sam bio član i kao igrač i kao trener želim sve najbolje ubuduće”, rekao je kratko Perkovac za Sportske novosti.

“Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na telefonskoj sjednici održanoj 6. veljače 2024. tijekom poslijepodneva, jednoglasno je donio odluku da se zbog neuspjeha na Europskom prvenstvu u Njemačkoj s mjesta izbornika hrvatske muške rukometne reprezentacije smijeni Goran Perkovac”, navedeno je u kratkom priopćenju.

U njemu se navodi i da “čelništvo Saveza u ovom trenutku još nije odlučilo tko će ubuduće obavljati tu dužnost” te da bi “odluka o novom izborniku trebala biti donesena tijekom sljedećih nekoliko dana”. Perkovac je kao izbornik muške reprezentacije predstavljen 3. veljače prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.