Petar Metličić: Turnir počinje danas – Bjelorusija je bila utakmica za zagrijavanje

Foto: snimka zaslona

Nakon pobjede nad Bjelorusijom na otvaranju Europskog prvenstva, pred hrvatskim rukometašima danas je teži ispit. U dvoboju drugog kola skupine B izabranici Željka Babića igraju protiv Norveške. Utakmica je na rasporedu u 18.15.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekskluzivnom razgovoru za HRT susret protiv Norvežana najavio je pomoćni trener hrvatske reprezentacije Petar Metličić.

“Turnir zapravo počinje danas. Bjelorusija je bila utakmica za početak, za zagrijavanje. Svjesni smo da su i Norveška i Island puno ozbiljnije ekipe i tako smo pristupili ovom turniru. Danas počinje skupljanje bodova”, rekao je Metličić.

“Norveška je sigurno jedna čvršća ekipa, igrali smo dvaput s njima u kvalifikacijama, jednu utakmicu smo izgubili. To je mlada ekipa i možda im malo nedostaje iskustva na velikim natjecanjima što se vidjelo na utakmici protiv Islanda”, dodao je pomoćni trener hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici skupine B i Europskog prvenstva uopće hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je Bjelorusiju 27:21 (15:15). Dvoboj je prelomljen u drugoj polovici drugog poluvremena kada su naši rukometaši otišli na nekoliko pogodaka razlike.

Kauboji su tako na trijumfalan način najavili drugi dvoboj na Europskom prvenstvu, koji će se odigrati danas protiv Norveške s početkom u 18:15

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.