Petev: Dugo sam razgovarao s Mamićem, igrači me ne bojkotiraju, a odsad će igrati samo oni koji grizu

Foto: fah

Ivajlo Petev posljednjih se dana nalazio pod velikim pritiskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno da nisam bio dobro, ali turbulentne situacije u sportu se često događaju. Samo tada morate skupiti snage i pokazati karakter pa što prije preći preko toga. Nije se to u nogometu dogodilo bilo prvi put, neće biti ni zadnji, ali mi moramo naći snagu i samopouzdanje, te krenuti naprijed” rekao je Ivajlo Petev.

“Mi danas izgledamo sasvim drugačije nego na pripremama. Imali smo par dobrih utakmica na početku prvenstva, a najviše mi smeta što smo protiv Osijeka odigrali jednu od najboljih utakmica sezone, a onda u sljedećih 12 dana pali u veliku krizu. A Osijek je jako, baš jako dobra momčad. Za mene je ovakvo stanje momčadi neprihvatljivo, moramo pronaći snage i vratiti se na pravi put na kojem smo bili prije krize. No, moram priznati, u posljednjih 12 dana srušili smo puno stvari na kojima smo marljivo radili proteklih sedam mjeseci”, dodao je.

“Razgovarali smo puno, ali najbitnije je da svi trebamo ginuti u svakoj utakmici. Svatko od nas mora dati sve što ima u sebi, sav svoj potencijal za uspjeh Dinama. To jedina formula koja može okrenuti cijelu priču. Moramo više željeti pobjede, biti još motiviraniji, u svakom trenutku svima htjeti dokazati da smo najbolji. Druge formule nema, od nje moramo krenuti”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujem u ove dečke, ali moramo promijeniti ponašanje i više željeti pobjede. Sigurno ću sada puno mijenjati, od sada pa do kraja sezone igrat će samo igrači koji žele, te koji će gristi na treninzima i utakmicama, bez obzira na njihova imena. To ćemo dokazati već sutra protiv Cibalije”, poručio je.

“Ne bojim se ničega. Vidio sam što ovi dečki mogu, ali moramo pronaći razloge zašto smo tako pali. Možda bih drugačije odgovorio da ne poznajem njihovu kvalitetu, ali ničega se ne bojim. Siguran sam da ćemo se promijeniti”, zaključio je.

” Evo, ovo ću sada prvi puta otvoreno reći: Ja sam sam dao otkaz u reprezentaciji Bugarske, a biti izbornik jedne zemlje, pogotovo svoje domovine, najveći je trenerski nivo koji možete doseći! Došao sam ovdje uspjeti, kod mene nema drugoga. To mi je jedini cilj. Kažem, odlučio sam dati otkaz u Bugarskoj, odreći se svog novca, samo kako bih došao ovdje. Samo želim uspjeti u Dinamu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je i o razgovoru s Mamićem.

“Puno smo razgovarali, više od dva i pol sata. Razgovorali smo o svemu, ali sigurno vam neću reći o čemu. Ponavljam, ja imam jedan jedini cilj: želim vratiti momčad na pravi put. I uspjeti u Dinamu. Obećajem, dat ću sve od sebe. Već protiv Cibalije očekujem pravi Dinamo” završio je Ivajlo Petev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.