Petković pozdravio Barišića i Vlatku Peras, Ademi oduševio navijače

Dinamo je trostruku krunu slavio na Trgu bana Josipa Jelačića, kamo su igrači stigli autobusom s Maksimira. Najveće ovacije dobili su Bruno Petković i Arijan Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković se posebno zahvalio Vlatki Peras i Mirku Barišiću, odnedavno bivšim funkcionerima Dinama koji su godinama blisko surađivali sa Zdravkom Mamićem.

“Pozivam sve navijače da budu gospoda i da se zahvale ljudima za sve što su napravili za Dinamo”, rekao je Petković.

Podržao ga je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala što se došli u ovakvom broju. Slažem se sa svime što je Petković rekao. Treba cijeniti što je bilo prije i nastaviti još bolje. Neću puno kemijati. Želim da ovako bude od početka sezone, da grmi sve i da kraj ne bude nikome stresan”, rekao je Ademi.

“Hvala vam na svemu, hvala vam na neizmjernoj podršci u najtežim trenucima. Vidimo se dogodine u isto vrijeme na istom mjestu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.