Petrović objavio popis igrača za EuroBasket: Evo tko je sve odabran!

Foto: fah

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandar Petrović je dan uoči odlaska B reprezentacije u Kinu na Kup Borislava Stankovića objavio 11 kandidata za EuroBasket koji će početi s pripremama 27. srpnja u Svetom Martinu na Muri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na popisu su Roko Leni Ukić, Marko Popović, Krunoslav Simon, Filip Krušlin, Bojan Bogdanović, Marko Tomas, Dario Šarić, Dragan Bender, Miro Bilan, Darko Planinić i Luka Žorić, a njima će još biti priključena četvorica iz reprezentacije koja putuje u Kinu.

“Na tih 11 igrača, po završetku kineske turneje, znači 25. srpnja, priključit ću četiri igrača iz te reprezentacije po pozicijama – jednog playmakera, dva igrača na pozicijama dva, tri te jednog visokog igrača. To je onih 15 igrača koji će započeti pripreme za ovogodišnje prvenstvo Europe”, rekao je Petrović.

Hrvatska će u prvom krugu ovogodišnjeg EuroBasketa igrati u skupini C u rumunjskom Cluju protiv Mađarske, Rumunjske, Crne Gore, Španjolske i Češke, a ukoliko zauzme jedno od prva četiri mjesta u skupini natjecanje će nastaviti u osmini finala u Istanbulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.