Petrović odredio dvanaestoricu za utakmicu s Austrijom

Foto: fah

Hrvatska košarkaška reprezentacija, nakon pobjede protiv Švicarske, na domaćem parketu u Splitu igra utakmicu pretkvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025. protiv Austrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se igra na splitskim Gripama i počinje u 18 sati, a hrvatski košarkaši su posljednji put reprezentativnu utakmicu u Splitu igrali na Olimpijskom kvalifikacijskom turniru 2021. godine.

V.d. izbornika Aleksandar Petrović će, kako je i najavio, u ove dvije kvalifikacijske utakmice pružiti šansu na parketu svakome od 15 reprezentativaca na pripremama. Tako će na splitskoj utakmici zaigrati i Tomislav Buljan, Tomislav Ivišić i Lovre Runjić koje nismo gledali u Fribourgu, piše HRT.

Popis igrača za utakmicu s Austrijom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominik MAVRA

Goran FILIPOVIĆ

Toni PERKOVIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovre RUNJIĆ

Roko BADŽIM

Toni NAKIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo DREŽNJAK

Dario DREŽNJAK

Roko PRKAČIN

Tomislav BULJAN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danko BRANKOVIĆ

Tomislav IVIŠIĆ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.