Plasirali se u četvrtfinale Lige kupa: Pobjeda Rangersa, autogol Barišića

Foto: fah

Nogometaši škotskog velikana Rangersa izborili su plasman u četvrtfinale Lige kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Kilmarnock sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrači utakmice bili su kapetan Rangersa James Tavernier i kolumbijski napadač Alfredo Morelos. Kolumbijac je zabio sva tri gola za Rangers (28, 43, 74), dok je Tavernier upisao tri asistencije.

Pogodak za Kilmarnock zabio je hrvatski nogometaš Borna Barišić pogodivši u 51. minuti vlastiti mrežu. Barišić je odigrao cijeli susret, baš kao i Nikola Katić.

Ovom pobjedom Rangers je pod vodstvom Stevena Gerarda produžio niz bez poraza na devet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućoj rundi natjecanja Rangers očekuje susret protiv drugoligaša Ayr Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.