Plavi u potrazi za trenerom: Vahid Halilhodžić ne isključuje povratak u Dinamo?

Foto: fah

Zdravko Mamić najavio kako mu je velika želja na klupu Dinama dovesti bosansko – hercegovačkog trenera, Vahida Halilhodžića, inače aktualnog izbornika Maroka, koji je prije nekoliko godina bio na plavoj klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić tvrdi kako Halilhodžića neće moliti previše, no, spreman je učiniti sve kako bi vratio Vahu na Maksimir, međutim, problem je njegov ugovor sa reprezentacijom Maroka… Ipak, nije nemoguć povratak u Zagreb trenera koji je s Dinamom u jednom trenutku bio uspješan u Europi, no, ni on nije uspio prekinuti pauzu od gotovo pola stoljeća te nije uspio izboriti europsko proljeće s Modrima, uspjelo je to tek Nenadu Bjelici.

‘Ma iskreno, mene je uvijek ‘ulica’ voljela, i kad sam bio igrač i sada dok sam trener, baš nikada nisam imao problema s navijačima i, kako kažem ja, ulicom. Uglavnom sam znao imati neke probleme s ljudima koji vode klubove. Moja situacija je jasna, imam još ugovor s Marokom koji nije tako lako raskinuti, ali sve je moguće. Tko zna što će se sve još događati”, rekao je za portal 24 sata Halilhodžić, koji ne očekuje poziv iz Dinama, ali i ne isključuje mogućnost da dođe do njega.

“Iskreno, ne očekujem. Ali, vidjet ćemo, puno se toga može dogoditi sljedećih dana”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilhodžić tvrdi kako prati svoje bivše klubove, pa tako i Dinamo.

Podsjetimo, Dinamo je ove sezone ostao bez dvojice trenera, otišao je već spomenuti Nenad Bjelica, koji je s plavima imao dosta uspjeha i u Europi, a onda je vrlo brzo nakon njega otišao i Igor Jovićević. Na klupi Dinama do kraja ove sezone momčad vodi Zoran Mamić. U potrazi su za trenerom, spominjalo se čak i ime Nike Kovača, no, bivši hrvatski izbornik i bivši trener Bayerna preuzeo je Monaco, a govorilo se i o još jednom bivšem hrvatskom izborniku – Slavenu Biliću, no, realno i njegov angažman je u ovom trenutku nemoguća misija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.