Pobjeda Slovačke nad Belgijom mogla bi biti sjajna vijest za Hrvatsku

epa11418141 Ivan Schranz of Slovakia (2-R) celebrates scoring the 0-1 goal with his teammates during the UEFA EURO 2024 group E match between Belgium and Slovakia, in Frankfurt Main, Germany, 17 June 2024. EPA/ROBERT GHEMENT

Slovačka je u prvom kolu skupine E Europskog prvenstva iznenađujuće pobijedila Belgiju 1:0. Ranije je u ovoj skupini Rumunjska deklasirala Ukrajinu 3:0. Takav asplet prvog kola u toj skupini mogao bi biti sjajan za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hrvatska mora uzeti u obzir i opciju da u osminu finala prođe kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe skupina. U slučaju da bude treća, Hrvatska bi mogla ići na osvajača ove grupe. Očekivanja su išla u smjeru da će to biti Belgija, ali je ona nakon prvog kruga u teškoj situaciji da to ostvari i lako je moguće da će tu poziciju imati Rumunji ili Slovaci.

Naravno, sve su ovo samo nagađanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.