Početak sezone u Söldenu: Zrinka Ljutić ostvarila rezultat karijere u veleslalomu

zrinka ljutić
Foto: fah

Mlada hrvatska skijašica, 19-godišnja Zrinka Ljutić ostvarila je najbolji plasman karijere u veleslalomu završivši utrku u Söldenu na 14. mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljutić je nakon prve vožnje bila 26. s vremenom 1:11.94 i zaostatkom od 3,17 sekundi za najbržom Talijanskom Federicom Brignone (1:08.77), dok je u drugoj odradila vrlo dobru vožnju te u cilj ušla kao druga. Nakon što ju nije uspjelo prestići nekoliko skijašica poslije nje, postalo je jasno kako je osigurala plasman među 20 najboljih.

Dosadašnji najbolji rezultat u veleslalomu u Svjetskom kupu za Ljutić bilo je 19. mjesto u siječnju ove godine u Kranjskoj Gori.

Pobijedila je Švicarka Lara Gut-Behrami, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.