Podolski razočaran ponašanjem Arsenala prema Özilu: ‘Tužno je, on to nije zaslužio’

Foto;: fah

Njemački nogometaš Mesut Özil nedavno je otvoreno progovorio zašto već mjesecima ne igra u Arsenalu te je jasno dao do znanja kako problem zapravo nije u njemu. Naime, Özil je kazao kako je najveći problem u činjenici da Mikel Arteta više ne računa na njega, što mu je i otvoreno rekao. Njemački nogometaš trenira s momčadi no već nekoliko mjeseci no nije odigrao ni minute u Arsenalovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Özil najbolje plaćeni igrač u Arsenalu su očito odlučili da im više ne treba te ga žele prisiliti na odlazak. Podsjetimo, Özil ugovor ističe na kraju sezone te kako sada stvari stoje kao slobodan igrač napustit će Emirates.

Povodom zbivanja oko Ozila oglasio se i Lukas Podolski koji je također svojedobno igrao za Arsenal, on je jasno kazao da takav odnos prema Ozilu nije najkorektniji te da se na takav način ne bi trebali rastati Ozil i Arsenal.

“Ne znam pozadinu priče, ali mislim da nije u redu da u potpunosti izbace iz momčadi igrača koji je tu već šest ili sedam sezona. Tužno je jer su svi na gubitku u takvoj situaciji. Ne bi se trebalo tako završiti”, poručio je Lukas Podolski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.