Pogledajte kako su vaterpolisti u Spaladium Areni proslavili ulazak u finale uz Thompsonovu pjesmu ‘Lijepa li si’

Foto: snimka zaslona

Hrvatski vaterpolisti plasirali su se u finale Europskog prvenstva u Splitu nakon što su u punoj Spaladium Areni u polufinalu svladali Italiju 11-10 (3-2, 3-3, 3-3, 2-2). Slavilo se uz pjesmu ‘Lijepa li si’ Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako su naši vaterpolisti pjevali i slavili s publikom.

Hrvatska će tako po četvrti put zaigrati u finalu europskog prvenstva, jedini dosadašnji naslov osvojila je 2010. na domaćem terenu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu u subotu Hrvatska će igrati protiv Mađarske koja je u drugom polufinalu svladala Španjolsku sa 10-8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.