Pogledajte poništeni pogodak Dinama iz 15. minute: Je li ovo bilo zaleđe?

Foto: fah

Dinamo je večeras u Budimpešti poražen od Ferencvarosa u trećem pretkolu Lige prvaka. Modri su izgubili 2:1 i ostali su bez UEFA-inih milijuna, ostali su bez Lige prvaka.  Poslije utakmice igrači Dinama žalili su se na činjenicu da u Budimpešti nije bilo VAR-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Dinamovci su imali primjedbe na ono što se dogodilo u 15. minuti susreta i navodno nepostojeće zaleđe Amera Gojaka. Nakon centaršuta bosansko – hercegovačkog reprezentativca Gvardiol je postigao gol, no njemački pomoćnik Jan Seidel podigao je zastavicu, glavni sudac nije priznao gol Dinama za poravnanje. Naime, Modri su počeli gubiti već u drugoj minuti, strijelac je bio kapetan Ferencvarosa Gergo Lovrencsics.

Dinamovci su prosvjedovali, sudac Seidel je ostao neumoljiv. Podsjetimo, u ovoj fazi natjecanja VAR nije u funkciji te je sudačka ipak glavna.

Pogledajte poništeni gol Dinama iz 15. minute O V D J E!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.