Pogodak godine u engleskom prvenstvu? Prekrasna izvedba napadača Manchester Uniteda!

Foto: Snimka zaslona

Manchester United je u 27. kolu Premiershipa pobijedio Watford 3:0.  Prekrasan pogodak zabio je Anthony Martial, koji je tako i na trećoj utakmici u zadnjih šest dana poentirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, klub s Old Trafforda je za Martiala prije četiri i pol godine platio Monacu 60 milijuna eura, koliko se to isplatilo pokazat će vrijeme s obzirom kako United i nije baš na onoj razini na kojoj je ne tako davno bio. No, nema dvojbe, Martial zna zabijati golove, što je ponovno pokazao, protiv Watforda je zabio svoj 15. pogodak ove sezone, ukupno 63. u dresu Uniteda.

Dakle, Martial je loptu primio skroz lijevo u kaznenom prostoru, golman Watforda, Foster, zatvorio mu je pritom kut istrčavanjem te je sjajno obranio prvi udarac napadača Manchester Uniteda, no, lopta se odbila do Martiala, koji ju je primio u mrtvom kutu, okružen golmanom te čak tri igrača Watforda. Martial se sjajno pratnje riješio rolicom, poslao ih je u prazno, a golmana i igrače protivničke obrane prebacio potkopanom loptom, koja se lagano otkotrljala u mrežu… Na oduševljenje Old Trafforda.

Video prekrasnog pogotka Martiala pogledajte O V D J E!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.