Pogreška kod fotografiranja otkrila tko je nova djevojka Gorana Ivaniševića

Foto: Instagram

Goran Ivanišević očito još nije svladao umjetnost okidanja selfieja, pa na fotografiji koju je na društvenu mrežu postavila njegova nova djevojka Nives Čanović nekadašnjem tenisaču nazire se tek polovica lica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah su mu fanovi poželjeli dobar provod u Dohi, gdje se Goran i Nives nalaze skupa s Tomasom Berdychom, češkim tenisačem kojeg trenira Ivanišević, i njegovom suprugom Ester Satorovom, poznatom manekenkom.

Stooo vise smijeha i osmijeha zelim vam u Novoj #lastdayof2016 #justsmile #happynewyear #2017hitme

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se na fotografiji koju je Nives objavila ne vidi cijelo lice, mediji su odmah povezali da se radi o Goranu Ivaniševiću. Osim toga na dvije slike ispod možete vidjeti kako Nives i Ester imaju gotovo identične novogodišnje tijare na glavi. Taj detalj je na društvenim mrežama protumačen kao dokaz veze tenisača i voditeljice.

Haaappy New Year???? nek vam ova donese sve sto prosla nije #2017hitme

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

?? happy new year ?? lets make the 2017 a great ride ? ?? @esterberdychsatorova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A photo posted by Tomas Berdych (@tomasberdych) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.