Pohvale hrvatskom reprezentativcu: Doprinos Dejana Lovrena nije zanemariv

Foto: fah

Lyon je odigrao skromnih 0:0 u 21. kolu Ligue 1 protiv Bresta, ali njegov stoper Dejan Lovren dobio je pohvale za svoju igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener vratara Remy Vercoutre, pohvalio je rad obrane i dodao kako zasluge za to pripadaju i našem reprezentativcu Dejanu Lovrenu.

“Dozvolili smo jako malo šansi suparniku koji može biti opasan. Bili smo obrambeno snažni i to je pozitivno. Doprinos Dejana Lovrena nije zanemariv”, rekao je.

“U prvom dijelu mogli smo iskoristiti jednu od šansi, nažalost nismo. Nemam što zamjeriti igračima. Dali su sve, ali nisu bili nagrađeni. Doma imamo loš omjer golova naspram udaraca. Pozitivno je što stvaramo dosta šansi, ali treba nam nešto i kliknuti u glavama. Imamo mlade igrače koji moraju biti ubojitiji”, kaže glavni trener Laurent Blanc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.