Marca o promjeni Modrićeve pozicije: ‘Nemoguće je sumnjati u njega’

Foto: fah

Marca piše kako bi trener Real Madrida Carlo Ancelotti mogao momčad prebaciti u formaciju 4-2-3-1 s obzirom na to da mu se vraćaju Aurelien Tchouameni, David Alaba i Dani Carvajal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako bi vezni red ubuduće predvodili Tchouameni i Eduardo Camavinga, koji bi u takvoj formaciji bili središnji veznjaci iza ofenzivnije trojke. “Dvojica Francuza, koji imaju 20 i 23 godine, pokazuju da su spremni suočiti se sa zadatkom i što bezbolnijim učiniti prelazak s legendarnog veznog reda koji su činili Casemiro, Kroos i Modrić”, piše Marca.

“Nemoguće je sumnjati u Kroosa i Modrića jer njihova povijest i njihov nogomet govore o njima, ali isto tako se ne može poreći da imaju najveću konkurenciju dosad”, nastavljaju.

Viniciusa Juniora i Federica Valverdea vide na krilima, a između njih, na poziciju desetke, smještaju Rodryga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Asensio također može igrati iza napadača, a ni Modriću to ne bi bila novost”, ističe Marca i podsjeća kako je bivši trener Reala Zinedine Zidane na mjesto zadnjeg veznog, uz Casemira, stavljao Matea Kovačića i Marcosa Llorentea.

Dodaju i kako je Rafael Benitez stavljao Kroosa i Modrića na pozicije zadnjih veznih, ali je ta “ideja trajala samo šest ligaških utakmica, koje su mu bile potrebne da otkrije formulu koja će biti njegova ostavština u Madridu, a to je trio Casemiro – Kroos – Modrić”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.