Pohvale na račun Portugalca: Može li doista Cristiano Ronaldo igrati vrhunski nogomet do četrdesete?

Foto: fah

Bivši portugalski stoper, danas skaut Chelseaja Paulo Ferreira (41) u igračkoj je mirovini te uživa, naravno, koliko može s obzirom na pandemiju koronavirusa koja plamti Europom. Ferreira je najbolje godine svoje karijere proveo u Chelseaju, igrao je uz fantastične igrače poput Lamparda, Drogbe, Hazarda, ali jednom igraču nikako se ne može prestati diviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiana Ronalda (35) znam dugo vremena. Koliko je profesionalan, koliko radi i trenira… Izvanredan je i igrat će onoliko koliko mu to tijelo bude dozvoljavalo, a mislim da u sebi ima barem još četiri-pet sjajnih sezona na vrhunskoj razini”, pohvalio je svog bivšeg suigrača iz reprezentacije Ferreira.

”U Juventusu je još uvijek važan igrač i može sam odlučiti utakmicu, svi ga respektiraju. Gledao sam ga kako se razvija, igrao protiv njega kad mu je bilo 18. Zaslužio je biti na ovom nivou zbog svega što je uložio u sebe i zbog svega što je postigao u karijere. Ako ne bude ozljeda, gledat ćemo ga s 40 na leđima na najvišoj razini”, tvrdi Portugalac, prenosi portal 24 sata.

Cristiano Ronaldo je poslije nešto lošije prve sezone u Juventusu sjajno ušao u drugu sezonu. Poslije 32 utakmice ove sezone na kontu ima respektabilnih 25 golova, a dodao je i četiri asistencije. Za gol u Serie A mu treba svega 93 minute. Ako ćemo sve svesti na golu statistiku Ronaldo zabija skoro gol po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.