Pokazala srednji prst Nadalu, a sad zapravo ponižava samu sebe

Foto. Snimka zaslona

Tijekom meča Rafaela Nadala i Michaela Mmoha u četvrtak u Melbourneu došlo je do scene koja je nekima bila zabavna, ali nekima i prostačka, ovisno o kriterijima, vrijednosnom sustavu koji imamo ili nemamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u završnici drugog seta jedna je gospođa pokazala jednom od najboljih tenisača svijeta srednji prst, na što se španjolski tenisač samo nasmijao, a što je očito dodatno frustriralo gospođu. Nikome, dakle, nije bilo jasno zbog čega je gospođa ”srednjim prstom počastila” Nadala, a onda je ona pod izmišljenim imenom “Lisa” australskom voditelju 3AW objasnila razloge zbog kojih je napravila takav primitivni potez.

Nakon toga zapravo je počela sama sebe ponižavati vrijeđajući Nadala i to samo zato što joj je ”iritantan”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nisam baš ljubiteljica Nadala. Mislim da je nevjerojatno dosadno sve vrijeme raditi te rituale”, rekla je ona te je tako aludirala na poteze španjolskog tenisača prije serviranja.

“Jedni razlog što sam bila tu na meču je taj što sam kupila ulaznicu za prethodni meč Coco Gauff – Elina Svitolina, pa sam malo ostala da vidim dosadnog Nadala”.

Gospođa tvrdi kako činjenica da su njezine fotografije postale viralne dokaz da su, prema njenom mišljenju, Nadalovi mečevi dosadni. Zapravo o čemu se radi? Primitivizam se vrlo dobro medijski prodaje i to je razlog zašto je gospođa sa srednjim prstom dospjela u medije. I tamo ostala i ostat će kraće vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Činjenica da su fotografije postale viralne diljem svijeta odražava koliko su nevjerojatno dosadni njegovi mečevi, jer ako ne, zašto bismo se usredotočili na jednog gledatelja?”

Priznala je da njena kćer nije nimalo zadovoljna zbog onoga što se dogodilo, no istaknula je kako je sve to sada prošlo.

Kako su je redari istjerali s tribina?

“Bili su grubi prema meni. Rekli su mi da moram otići, ali ja sam upitala ‘Zašto?’, jer sam gledateljica koja je platila ulaznicu i koja je željela malo razgovora. U prethodnom meču sam neprestano navijala za Svitolinu jer mi je jedna od najdražih tenisačica. Također, volim tenis i svake godine iz Sydneya dolazim u Melbourne na Australian Open. Imam karte za mečeve u petak i subotu, možda ću se morati prerušiti i biti tiha tijekom mečeva”, kazala je gospođa koja je očito zaboravila kako se prema takvim provokacijama odnosilo svojedobno na Wimbledonu, najstarijem i najjačem teniskom turniru na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.