Poljak Robert Lewandowski produžio s Bayernom do 2021.: ‘Uspjeli smo zadržati jednog od najboljih napadača na svijetu’

Foto: fah

Jedan od najboljih svjetskih napadača Poljak Rober Lewandowski (28) produžio je ugovor s Bayernom do 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo bavarskog kluba nije željelo otkriti financijske detalje novog ugovora, no njemački mediji navode kako će Lewandowski od sada zarađivati 15 milijuna eura po sezoni.

“Sretan sam što su pregovori završili uspješno i što ostajem u Bayernu,” kazao je 28-godišnji Poljak.

Lewandowski je stigao u Bayern 2014. iz Borussije Dortmund bez odštete. U 122 nastupa u dresu Bayerna zabio je 89 golova pri čemu je u Bundesligi u 77 nastupa zabio 58 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine je u svim natjecanjima zabio 42 gola, a ove sezone je već stigao do brojke od 19 pogodaka.

“Uspjeli smo zadržati jednog od najboljih napadača na svijetu. Vjerujem kako će ova vijest razveseliti sve naše navijače,” kazao je direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.