Poljud zviždao bivšem vrataru Hajduka, Tudor vikao na njega, a evo kako im je odgovorio

Split, 8.02.2020. Utakmica 21. kola Prve HNL Hajduk - Lokomotiva . Na slici Jakov Blagajić. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Nogometaši Hajduka pobijedili su Lokomotivu s 1:0 i učvrstili se na drugome mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sučevoj nadoknadi vratar Lokomotive Ivo Grbić, inače rođeni Splićanin, došao je u suparnički šesnaesterac u namjeri da postigne izjednačujući pogodak. Zbog toga je zaradio zvižduke s tribina.

“Normalno je da sam išao zabiti gol. Normalno je da ću se boriti, igram u ovom klubu. Ne znam što je ljudima čudno, zašto onda nisu zviždali kada je Letica išao zabiti protiv Istre. Ne razumijem što je tu neobično, klub me plaća, živimo od toga moja obitelj i ja. Naravno da ću dati sve od sebe za pozitivan rezultat. Hajduku u budućnosti želim sve najbolje, ali ne znam što mi zamjeraju. OK, to je splitska publika, bodrili su svoj klub u velikom broju i Hajduku čestitam na pobjedi”, rekao je vratar Grbić nakon utakmice.

Komentirao je situaciju i Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Grbić za pogodak? Legitimno je da ide postići pogodak, ali legitimno je isto tako i da mu se usput dobaci komentar”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.