Poms: Da nisam spreman ne bih ni prihvatio ovaj posao

Foto: snimka zaslona

Rene Poms imat će u subotu protiv Šibenika samostalni debi na klupi Osijeka. Prvoligaša iz Gradskog vrta preuzeo je nakon odlaska Nenada Bjelice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ponosan sam zbog prilike koju sam dobio. Za mene je ovo velika odgovornost i velika prilika, toga sam svjestan. Naravno želim je iskoristiti i napraviti najbolji mogući posao za klub, igrače i samog sebe.

Bijelo-plave je do sada vodio u tri utakmice mijenjajući Bjelicu, ali zato je više od 400 puta bio na klupi u ulozi pomoćnog trenera.

– Da nisam spreman ne bih ni prihvatio ovaj posao, niti bi mi klub ponudio priliku. Za mene je ovo pravi trenutak za doći na ovu poziciju. Dat ću najbolje od sebe da budemo uspješni jer na kraju dana to je jedino što se računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaše Osijeka očekuje domaći ogled protiv vrlo dobrog Šibenika protiv kojeg će tražiti potvrdu povratka na pobjednički kolosijek.

– Uvijek je najvažnija prva iduća utakmica, a za nas je to gostovanje Šibenika u Gradskom vrtu. Nema dvojbe da ćemo pokušati dati najbolje od sebe da pobijedimo iduću utakmicu i osvojimo tri boda. Poznajem Šibenik, imaju dobru momčad, dobre rezultate, gledao sam ih u prošlom kolu protiv Dinama protiv kojeg su bili blizu osvajanja boda. Znamo da će ovo za nas biti teška utakmica za koju moramo biti spremni. Momčad je u dobrom raspoloženju, vjerujem u ove igrače i ako budemo igrali kako možemo smatram da ćemo biti uspješni u ovoj utakmici.

Zanimljivo, Poms je jednom već vodio Bijelo-plave protiv Šibenika kada je dvostruki strijelac u gostujućoj pobjedi bio Ramon Mierez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je to prije dosta vremena i u drugačijim okolnostima, ali pobijedili smo, imamo to pozitivno iskustvo bez obzira na to što je ovo potpuno nova utakmica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.