Rene Poms više nije trener Osijeka

Foto: fah

“NK Osijek i Rene Poms sporazumno su dogovorili prekid suradnje. Uz trenera Pomsa, klub će napustiti i cijeli stručni stožer, a javnost ćemo pravovremeno obavijestiti o izboru novog trenera i stručnog stožera”, objavio je klub na službenim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zahvaljujemo Reneu i njegovom stožeru na svemu što je dao za naš Klub. Od prvog dana bio je izuzetno korektan, pratio je klupsku strategiju i rezultatski podigao momčad u teškom trenutku. Na žalost, u nogometu se stvari brzo preokrenu i nakon serije negativnih rezultata zaključili smo da je ovo najbolje rješenje za klub i za momčad, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Od kluba se oprostio i Rene Poms:

– Bilo mi je zadovoljstvo raditi u Osijeku, to mi je prvo samostalno trenersko iskustvo. Imali smo dobar početak, mislim da smo radili i dobar posao. Na pripremama je nešto otišlo u krivom smjeru. Nismo imali sreće s uvjetima u kojima smo igrali neke utakmice, nadovezali su se problemi s ozljedama igrača i svaka utakmica koja je bila izjednačena prelomila se na stranu suparnika. Mislim da je ovo dobar trenutak da se klub i momčad vrate na pobjedničke staze, želim im sreću u tome, a zajednički dogovor s klupskim vodstvom je da je u ovom trenutku najbolja opcija za klub da se raziđemo i da nastavim svojim putem slijediti svoje ambicije, rekao je Rene Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.