Poms: Nismo se opustili, i dalje smo gladni pobjeda

Foto: snimka zaslona

U dvoboju 13. kola SuperSport HNL-a nogometaši Osijeka u subotu dočekuju Istru 1961. Susret je najavio trener Osječana Rene Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani su u zadnjem kolu stigli do četvrte uzastopne pobjede, pri čemu treće u gostima, a sada protiv Puljana žele nastaviti pobjednički niz.

U 9. kolu slavili su kod Rijeke (3:0), potom kod Gorice (1:0), a nakon domaće pobjede protiv Lokomotive (4:1), upisali su i pobjedu u Koprivnici protiv Slaven Belupa (4:0).

– Imali smo dobar tjedan, momčad je u dobroj formi i dobroj kondiciji. Za mene je važno što se momčad nije opustila nakon ovih pobjeda već je i dalje gladna rasta i napretka. Za mene kao trenera to su dobre informacije i jako smo sretni što je pred nama novi izazov, rekao je trener Rene Poms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčad se vraća Danijel Lončar koji je bio virozan uoči zadnje utakmice, a van stroja su i dalje Mile Škorić, Kristijan Lovrić i Ivan Cvijanović.

– Imamo puno opcija, svi igrači rade jako dobro i doista sam sa svima sretan. Imamo širok izbor igrača za odabir koji se na zadnjim utakmicama pokazao dobrim. Naravno, nakon posljednjeg treninga ćemo dobiti još neke informacije i onda ćemo donijeti odluku s kojom ćemo momčadi krenuti, prenosi NK Osijek riječi trenera Pomsa.

Rene Poms istaknuo je kako su svi motivirani i fokusirani na utamicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sto posto sam siguran da smo spremni. Gledao sam momčad kroz tjedan i doista su u dobroj formi i kondiciji, atmosfera je na razini, svi su maksimalno motivirani i potpuno fokusirani na utakmicu. Istra 1961 je uvijek zahtjevan suparnik, prošli put u Puli smo poraženi 1:0 pa nam je ovo prilika za uzvrat i to će nam biti dodatni motiv, rekao je trener Osijeka te poslao poruku navijačima.

– Navijači su nam svakako jako važni, oni generiraju atmosferu na stadionu, a mislim da je momčad na to odgovorila dobrim rezultatima u posljednjim tjednima. Onime što su pokazali zaslužuju podršku s tribina, uvijek je ljepše kada vidiš da su navijači zadovoljni, da im se sviđa način igre, da su dobri rezultati… Sve je u ovom trenutku pozitivno i nadam se da će se pretočiti u lijepu posjetu i dobru utakmicu u kojoj ćemo tražiti novu pobjedu. To nam je cilj, zaključio je Poms.

Utakmicu je najavio i branič Osijeka Šime Gržan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Istra se dosta mijenja svake godine, dosta igrača dolazi i odlazi, ali trener je isti, igraju prepoznatljivo od noge do noge. Stvarno mislim da su dobro uigrani i da to prikazuju svojim rezultatima, ali mi ćemo ih spremni dočekati, rekao je Gržan.

I on poput trenera Pomsa, kaže da se momčad nije opustila nakon pobjedničke serije.

– Nismo opušteni nimalo jer se želimo potvrditi iz utakmice u utakmicu i dokazati da ovi rezultati nisu slučajnost. Ne zadovoljavamo se ovime što smo postigli, mislim da možemo napraviti još i više, Osijek pripada vrhu hrvatskog nogometa a mi tu želimo biti duže vrijeme, dodao je osječki branič, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.