Ponašanje predsjednika Barcelone zgrozilo navijače: Je li Josep Maria Bartomeu prijetio igraču?

Foto: fah

Kako smo već pisali posljednjih se tjedana nagađa o navodnom prelasku bosansko – hercegovačkog reprezentativca, Miralema Pjanića, u Barcelonu. Prema svemu sudeći transfer je blizu realizacije, no, ima tek jedan ”omanji” problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako bi do toga došlo u suprotnom bi pravcu morao otići Arthur Melo.  Podsjetimo, Miralem Pjanić doživio je debakl s reprezentacijom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i to nije jedini debakl koji je spomenuta reprezentacija doživjela u Pjanićevoj eri.

No, vratimo se u sadašnjost, čelni čovjek katalonskog kluba šokirao je javnost s obzirom na koji način nagovara Arthura da ode u Juventus. Naime, iz Juventusa su poručili da su spremni pustiti Pjanića, no, samo u slučaju da Arthur Melo dođe k njima. Međutim, dogovor je došao u slijepu ulicu jer Brazilac ne želi napustiti Nou Camp.

Podsjetimo, bosansko – hercegovački nogometaš pristao je na dogovor s Barcelonom te sada čeka razvoj situacije, odnosno da se klubovi međusobno dogovore glede razmjene igrača. Katalonski klub je pokušao ponuditi nekoliko drugih igrača Juventusu, no, talijanski klub nije bio zainteresiran.  I zbog toga je Barceloni preostalo samo to da nagovore Arthura Mela da ipak ode u Torino, što se baš i nije svidjelo brojnim navijačima. koji smatraju da je Brazilac zaslužio ostati na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, ima neke druge planove. Mundo Deportivo piše čak da je predsjednik Barcelone “zaprijetio” Arthuru šta će se dogoditi ako ne pristane na odlazak u Juve. Navodno je prvi čovjek španjolskog prvaka brazilskom nogometašu rekao da će iduće sezone minutažu dobiti tek na kapaljku te da će većinu utakmica pratiti uglavnom s klupe za pričuvne igrače, bez obzira što o tome mislio trener. Ako je to istina, ako predsjednik vodi momčad, zašto Barcelona ima trenera?

Bartomeu na taj način pokušava uvjeriti, bolje rečeno natjerati, Mela da ode u Juventus, ponašanje predsjednika kluba razljutilo je navijače. Hoće li na kraju Melo popustiti pred prijetnjama moćnog šefa kultnog katalonskog kluba te pristati da bude dio Pjanićevog transfera samo kako ne bi iduće sezone sjedio na klupi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.