(VIDEO) Povratak Messija u najboljem svjetlu: Velemajstorskim potezom na treningu oduševio navijače

Foto: Snimka zaslona

Nogometna sezona u Španjolskoj se nastavlja ovog tjedna nakon tri mjeseca pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa. Španjolska je, podsjetimo, jedna od najteže pandemijom pogođenih zemalja svijeta, no, ipak, za razliku od Francuske, nogomet se vraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona u Španjolskoj se službeno nastavlja 11. lipnja, kada je na rasporedu veliki gradski derbi između  Seville i Betisa. Samo dva dana nakon toga na teren će i nogometaši vodećeg kluba Primere, Barcelone, koji idu u goste Mallorci. Podsjetimo, Barcelona je prva s dva boda prednosti ispred Reala te se očekuje žestoka borba za naslov ova dva kluba.  Prema nekim kalkulacijama Real ima nešto povoljniji raspored do kraja sezone.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

@leomessi making it look too easy in training with silky smooth assists like this 😎 @fcbarcelona

A post shared by 433 (@433) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažnije je ipak da se oporavio najbolji igrač katalonskog kluba, Lionel Messi, koji je i na treningu potvrdio da će biti spreman za Mallorcu.  Jedan od njegovih velemajstorskih poteza na treningu oduševio je brojne navijače katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.