(VIDEO) Ponovno oduševili: Bruno Petković i ostali Dinamovi reprezentativci čestitali rođendan malom Šimunu

Foto: Snimka zaslona

Dinamovi nogometaši i ove sezone igraju u sjajnoj formi, kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi prvaka, naravno, kao posljedica toga stigli su i pozovi Zlatka Dalića za igranje u A reprezentaciji. Posebno otkriće ove sezone je Bruno Petković, koji se nedavno proslavio, a pritom mnoge i oduševio, jednom izjavom, a sada zajedno s ostalim reprezentativcima iz kluba i jednom gestom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Dinamovi reprezentativci i Mislav Oršić, Bruno Petković,  Dominik Livaković i Dino Perić, snimili su video čestitku za rođendan malenom Šimunu Stojanoviću (2), velikom navijaču “modrog” kluba dok se pripremaju za susret sa Slovačkom, pišu portal 24 sata.

”Sretan rođendan, Šimune!”, povikali su mu uz osmijeh dinamovci u videima, a da su svi su uz njega naglasio je Dino Perić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Šimunova majka Marina kaže da ona i njen sinčić možda jesu sami, barem fizički, ali ističe kako zna da je njen Šimun u srcu mnogih i da se svi s njima raduju ovoj drugoj godini snage, hrabrosti, izdržljivosti, upornosti, volje, nade i svega onoga što je dječačić pokazao da nosi u sebi.

”Šimunu je danas rođendan. Nas dvoje počastit ćemo se kolačem. Dat ću mu do znanja da mu je rođendan i kupiti mu dvije svjećice, razdragano nam, gotovo u jednom dahu”, kazala je Martina Stojanović.

Podsjetimo, hrabrog dječaka su u rujnu operirali na Floridi. U zahvatu koji je trajao devet sati amputirali su mu lijevu natkoljenicu, koja ranije nije imala funkciju, rekonstruirali mu kuk i desno stopalo. Ubrzo je započela i izrada proteze, a kući će se Šimun vratiti tek nagodinu. Ipak, dinamovci su divnom gestom zasigurno uljepšali njegov veliki drugi rođendan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.