Ponovno se komplicira borba za 2. mjesto: Hajduk poražen u Koprivnici, sjajan gol Ivana Krstanovića

Foto: fah

Nogometaši Slaven Belupa u sklopu 22. kola Prve hrvatske nogometne lige pobijedili su Hajduk u Koprivnici 2:1. Naime, Splićani su poveli pogotkom Eduoka, no, nakon crvenog kartona Stanka Jurića izjednačio je bivši hajdukovac Stipe Bačelić-Grgić. Pobjedu Slavenu donio je prekrasnim pogotkom Ivan Krstanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog poraza Hajduk je ostao na drugom mjestu s 41 bodom, Slaven je s 21 bodom na sedmom mjestu.  Poraz Hajduka još jedan je korak prema obrani naslova Dinama, ali i dokaz da ipak nije priča završena kad je u pitanju borba za 2. mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Susret se igrao na Gradskom stadionu, a sudio je Pajač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.