Poraz Medveščaka nakon kaznenih udaraca

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u srijedu su u Čerepovcu u 55. kolu KHL lige nakon izvođenja kaznenih udaraca izgubili od Sjeverstalja sa 3-4 (1-1, 1-2, 1-0/ 0-1) i pet kola prije kraja ligaškog dijela natjecanja šanse “medvjeda” za ulazak u doigravanje su minimalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 60 minuta igre rezultat je bio 3-3. Strijelci za Medveščak bili su James Wright (13:23), Bill Thomas (29:39) i Andrew Murray (47:46), dok su za Sjeverstalj zabili Maksim Trunjov (19:15), Anatolij Nikoncev (27:26) te Nikolaj Kazakovcev (33:49).

Budući da produžetak nije dao pobjednika, o tome su odlučili kazneni udarci. Vratar Sjeverstalja Jakub Štepanek obranio je udarce Jamesa Wrighta, Billa Thomasa i Pascala Pelletiera, a pobjedu domaćinu donio je Dmitrij Kagarlicki koji je u trećoj seriji svladao Medveščakova golmana Calvina Heetera.

Medveščak se nalazi na 13. mjestu Zapadne konferencije sa 67 bodova, i zaostaje 11 bodova za Sočijem i Torpedom, koji zauzimaju 7. i 8. poziciju, odnosno posljednja dva mjesta koja vode u doigravanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak do kraja sezone gostuje kod CSKA iz Moskve, Torpeda i Vitjaza, te dočekuje Dinamo iz Rige i finski Jokerit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.