Poraz PSG-a: Igrači Loirenta Neymaru imitirali Haalanda

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši PSG-a iznenađujuće su poraženi na gostovanju kod Loirenta s 3:2. Nakon što su postigli drugi pogodak nogometaši domaće momčadi odlučili su se našaliti na račun Neymara tako što su imitirali proslavu norveškog igrača Erlinga Halanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka Neymar i njegovi suigrači su ismijavali mladog napadača Borussije Dortmund, sada im se eto sve vratilo.

Nakon što su postigli gol preko Wisse igrači Loirenta su otišli kod korner zastavice te su počeli meditirati kao što to radi sjajni Norvežanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Neymar je bio strijelac oba gola za pariški PSG nakon što je uspješno realizirao dva jedanaesterca, međutim, ni ta dva kaznena udarca, ni dva pogotka Neymara, PSG-u nisu pomogla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.