Poslali i poruku: Nastavlja li Armada s bojkotom Rijeke?

Foto: Facebook/KN Armada Rijeka

Pred više od 4000 gledatelja Rijeka je pobjedom protiv novog prvoligaša Varaždina otvorila novu sezonu na Rujevici. Slavili su Riječani 2:1 u jednoj zanimljivoj utakmici, u kojoj su postignuta tri lijepa pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su podržali svoj klub u lovu na prve bodove u novoj sezoni, no, nešto je ipak nedostajalo, naime, Armada je ponovno bojkotirala svoj klub, bolje rečeno nastavila s bojkotom i u novoj sezoni.

Naime, Armada neće navijati u domaćim utakmicama za svoj klub sve dok Uprava Rijeke ne ispuni neke zahtjeve. Prema svemu sudeći daleko je od normalizacije odnosa na relaciji Armada – Damir Mišković, s obzirom kako je Armadina tribina bila danas poluprazna.

Poslali su i poruku aktualnom vodstvu kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“2. pomoćni trener > ultrasi ?!”, pisalo je na izvješenom transparentu, a Armada aludira na Renata Pilipovića, od Miškovića uporno traže da ga smijeni. Nije to prvi puta da Armada postavlja ovaj zahtjev, jednom su uspjeli u svom naumu, no, kako sada stvari stoje teško će im nešto takvo ponovno poći za rukom.

Na službenim službenim stranicama KN Armada Rijeka ostavili su i poruku koja je vrlo jasna: “MAKNULI SMO TE JEDNOM, MAKNUTI ĆEMO TE OPET! PILIPOVIĆU ODLAZI!”, uz, dakako, fotografiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.