Posljednja poruka koju je Messi poslao u grupnom razgovoru Barcinih igrača

epa09409422 Argentinian striker Lionel Messi during his press conference as part of his official presentation at the Parc des Princes stadium, in Paris, France, 11 August 2021. Messi arrived in Paris on 09 August and signed a contract with French soccer club Paris Saint-Germain. EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Jučer je Lionel Messi predstavljen kao novi igrač PSG-a, a sada su procurile poruke svlačionici Barcelone prije odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim otići. Ne može se više ništa napraviti, novaca nema. Klubu jako loše ide, ne mogu mi produljiti ugovor”, napisao je Messi u grupnom razgovoru s nogometašima Barcelone, tvrdi španjolska novinarka Veronica Brunati.

Nakon suza na oproštaju od Barcelone, Messi je na predstavljanju u PSG-u, rekao:

“Naravno da su Neymar, Di Maria i Paredes utjecali na moj dolazak. Bio sam s njima u kontaktu cijelo vrijeme. Nitko nije spreman na ovo što sam ja proživio u zadnjih tjedan dana. Bilo je brzo, šokantno i uzbudljivo. Mislim da sam došao u strašno jaku momčad. Mislim da mogu pomoći, dat ću svoj maksimum. Rekao sam da sanjam još jedan trofej Lige prvaka. Za osvajanje Lige prvaka važni su detalji. To je strašno teško natjecanje, PSG to jako dobro zna jer je par puta bio vrlo blizu. Trebat će nam puno jedinstva i timskog duha, ali i sreće. Ona je jako bitna jer ne pobjeđuju uvijek najbolji”,rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.