‘Posljednji ruski car’ i ‘hrvatski gladijator’: Mirko Filipović ni u mirovini nema mira, gladan pobjeda sanja o spektaklu zajedno s navijačima!

Foto: Facebook

Hrvatski ”gladijator” Mirko ‘Cro cop’ nema mira, i kad je rekao ”dosta”, otišao u mirovnu, nakon pobjeda u Japanu kojim je šokirao svijet borilačkih vještina, odlučio se vratiti, još uvijek, u petom desetljeću života, gladan je velikih mečeva, pobjeda, spektakla i podrške navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako smo već pisali, Mirko Filipović ”točku” na jednu veliku karijeru želi staviti borbom protiv čovjeka zvučnog nadimka, ”Posljednji ruski car…” Naravno, nije riječ o carskoj obitelji Romanov, koju su komunisti brutalno likvidirali nakon boljševičke revolucije u Rusiji, radi se o sjajnom Fjodoru Jemjeljanjenku, najvećem MMA borcu svih vremena, kome je ‘Cro cop’ preko društvenih mreža bacio izazivačku rukavicu u lice. Nije za sada sigurno hoće li i kada doći do okršaja desetljeća, odnosno, okršaja života, ili barem karijere, kad je Mirko u pitanju, međutim, navijači žele spektakl, žele vidjeti Mirka u ringu posljednji put, i to na kakav – spektakularan način.

Podsjetimo, Mirko je photoshopu izradio “plakat” sa svojom i Fjodorovom slikom i natpisom “Cro Cop – Fjodor 2” i sve to začinio potpisom “Ako se Fjodor usudi”. Kako bi sve djelovalo sigurnije i uvjerljivije postavio je i anketno pitanje “Tko bi volio vidjeti moj oproštajni meč s Fjodorom”. Navijači su mahom odgovorili potvrdno, uz veliki broj odobravanja, što dokazuje činjenica da je prvih 14 sati od postavljanja tog posta Mirko Filipović na svom Facebooku dobio čak 20 tisuća lajkova.

Uglavnom su navijači ”poziv” Fjodoru dočekali pozitivno, već sad se govori o ”borbi svih borbi”, iako je još uvijek sve jako, jako daleko od realizacije, a ni Fjodor nije reagirao, no, zato jesu njegovi navijači, potvrdno. Tek je manji dio onih koji poručuju Mirko Filipoviću da nastavi uživati u ”zasluženoj mirovini” u koju je otišao kao veliki pobjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.