(FOTO) Postao predmet sprdnje na društvenim mrežama: Je li se Petar Bočkaj namjerno nakon koncerta Saše Matića zabio u benzinsku postaju?

Foto: Instagram

Prema pisanju portala SiB.hr nogometaš Osijeka Petar Bočkaj NAMJERNO se automobilom zabio u izlog trgovine koja je u sklopu benzinske postaje. Bizaran je razlog zašto je to učinio, naime, navodno nije mogao dočekati smjenu djelatnika kako bi kupio čokoladicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Petar Bočkaj pijan je izazvao nesreću u noći na subotu poslije koncerta Saše Matića  u dvorani Gradski vrt na kojem je i sam bio i sa kojeg je objavljivao video snimke te ih je postavio na Instagram profil.  Pijani nogometaš nakon incidenta, koji ne bismo mogli niti smjeli nazvati nesrećom s obzirom da je, kako smo već spomenuli, sve navodno bilo namjerno, bježao je s mjesta događaja, a Osijek je reagirao munjevito te je sazvao izvanrednu sjednicu na kojoj je klub odlučio odmah raskinuti ugovor s Bočkajem.

‘Sinoćnjim incidentom u kojem je u sitnim noćnim satima pod utjecajem alkohola nanio veliku materijalnu štetu te životno ugrozio osobe, a nekima i nanio tjelesne ozljede, bježavši pri tome s mjesta nesreće – zaključio je svoju karijeru kao prvotimac našeg kluba. Klub će povući pravne mjere kako bi nadoknadio štetu nanesenu ugledu kluba njegovim neodgovornim i neprofesionalnim postupcima”,  objavio je Osijek poslije ružnog događaja u kojem je sudjelovao njihov sad već bivši nogometaš.

Foto: Instagram

Nakon što je navodno namjerno izazvao incident i pritom ugrozio druge Bočkaj je sjeo u svoj Mercedes, koji je bio dosta oštećen, da bi pobjegao s mjesta incidenta. Policija je hitno reagirala, djelatnica trgovine lakše je ozlijeđena a Bočkaj je uhvaćen, s druge strane policija tvrdi kako se nogometaš nije namjerno zabio u izlog već da je slučajno ubacio u pogrešnu brzinu. Tko, dakle, ne govori istinu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon incidenta Bočkaj je postao predmet sprdnje na društvenim mrežama, osvanula je objava i na Facebook stranici HRT-ova novinara i komentatora Vikija Ivanovića koji je podijelio duhovitu referencu na Snickers čokoladice.  I na Twitteru je Bočkaj predmet sprdnje, a glavnu ulogu ima poznati hešteg “protiv modernog nogometa”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.