Posve očekivano nakon serije dobrih rezultata: Ole Gunnar Solskjaer dobio trogodišnji ugovor u Manchester Unitedu

Foto: fah

Trener Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer dobio je u četvrtak trajni, trogodišnji ugovor sa slavnim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se i očekivalo, 46-godišnji Norvežanin je zadobio povjerenje čelnika Uniteda nakon što je zabilježio 14 pobjeda u 19 dvoboja otkad je preuzeo klub kao privremeni trener od odlaska Josea Mourinha u prosincu.

Pod Norvežaninom United je dobio 10 od 13 susreta Premier Lige, a u osmini finala senzacionalno je izbacio PSG nakon što su prvu utakmicu na Old Traffordu izgubili s 0-2.

U priopćenju uprave Uniteda se ne spominje kako su obeštetili norveški Molde, klub s kojim Solskjaer ima trenerski ugovor do 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.