Danijel Subašić za L’Equipe: ‘Teško je igrati na praznom stadionu, morate biti psihički jaki’

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, Danijel Subašić, dao je intervju za ugledni francuski L’Equipe, pritom je, između ostaloga, komentirao i najslabiju točku Monaca, koji se u posljednje vrijeme nakon lošeg starta probudio. Govorimo o slaboj posjećenosti na utakmicama.  Stadion Monaca nerijetko je sablasno prazan, poglavito kada Monaco igra takozvane male utakmice, protiv protivnika koji nisu posebno atraktivni. Sličnih problema u HNL-u ima napretek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je igrati na tom stadionu. Kad se zagrijavam, na njemu nema nikoga. Morate biti psihički jaki. Razgovaram sam sa sobom kako bih se motivirao”, kazao je bivši golman hrvatske reprezentacije, koji je više od pola sezone propustio zbog ozljede, a od dresa hrvatske reprezentacije oprostio se nakon sjajnog turnira u Rusiji. Vatreni su osvojili svjetsko srebro. Subašić je briljirao kod obrana jedanaesteraca.

Subašić je komentirao i zavrzlame oko produljenja ugovora s Monacom… Naime, neugodno ga iznenadio bivši Monacov potpredsjednik Vadim Vasiljev ponudom ugovora koja mu se, kako se vidi, nije nimalo dopala.

“Obećao mi je na kraju prošle sezone da će mi produljiti ugovor ako završimo drugi. Prihvatio sam to, no kada sam se vratio u kolovozu, poručio je da mi može povećati plaću, ali da mi neće produljiti ugovor. Nisam želio novac, bio sam zgrožen. Nije to bilo dobro za mene, ali zaboravio sam to. Dobro mi je ovdje, volim Monaco”, poručio je prvi vratar Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon povratka Danijela Subašića, slučajno ili ne, Monacu je krenulo puno bolje, iako se klub još uvijek bori za ostanak u ligi.  Kako sada stvari stoje, a s povratkom ozlijeđenih igrača, Monaco ipak ima sve realnije izglede za ostanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.