Potjera za Bad Blue Boysima: Policija privela 34 osobe i spriječila veliki okršaj

Foto: Fah

Policija je u utorak navečer privela 34 osobe nakon što je na autocesti kod Nadina zaustavila dva kombija i dva automobila u kojima je pronašla više predmeta pogodnih za ozljeđivanje te pirotehničkih sredstava, izvijestila je u srijedu zadarska Policijska uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na autocesti A-1 na odmorištu Nadin – sjever, zadarski i šibensko-kninski interventni policajci zaustavili su dva kombija karlovačkih i vinkovačkih registracija, te dva automobila našičkih i zagrebačkih oznaka, u kojima su bile 34 osobe.

Pregledom vozila našli su više predmeta pogodnih za ozljeđivanje, kao i pirotehničkih sredstava, priopćila je policija.

Navodno se radi o navijačima Dinama, Bad Blue Boysima, koji su se vraćali s utakmice Split – Dinamo koja se u subotu odigravala u Splitu. Kod čvorišta Pirovac na cesti ih je primijetila šibenska policija, dojavili su zadarskim kolegama koji su potom Boysima pripremili sačekušu kod Nadina. Huligani su prepraćeni u policijsku postaju u Benkovcu. Bili su naoružani bejzbol palicama te su sa sobom nosili veće količine bengalki, topovskih udara i drugih pirotehničkih sredstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.