Povratak Kramarića golom i asistencijom, kiks Bayerna, Brekalo igrao u pobjedi Wolfsburga

epa08833825 Andrej Kramaric of TSG 1899 Hoffenheim scores a penalty for his team's third goal during the Germany Bundesliga soccer match between TSG Hoffenheim and VfB Stuttgart at PreZero-Arena in Sinsheim, Germany, 21 November 2020. EPA/Matthias Hangst / POOL DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić vratio se nogometu nakon preboljenog koronavirusa, a povratak je u domaćem remiju svog Hoffenheima protiv Stuttgarta (3-3) golom i asistencijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je u 48. minuti asistirao Sessegnonu za 2-2, a potom je u 71. postigao gol iz jedanaesterca za vodstvo 3-2, svoj šesti ove sezone.

Bayern je u Muenchenu odigrao samo 1-1 s Werderom, što im je tek drugi puta u nizu od 35 utakmica u svim natjecanjima da nisu pobijedili.

Bayern vodi s 19 bodova, tri više od RB Leipziga koji kasnije igra protiv Eintracht Frankfurta, dok je Bayer Leverkusen skočio na drugo mjesto pobjedom 2-1 kod Arminia Bielefeld. Pobjednički gol zabio je Dragović u 88. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je s 2-0 slavio kod Schalkea, a Josip Brekalo je igrao do 80. minute, dok je Marin Pongračić zaražen nakon reprezentativne akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.