Hrvatska judašica Karla Prodan osvojila europsku broncu

Foto: fah

Hrvatska judašica Karla Prodan osvojila je brončanu medalju u kategoriji do 78 kilograma posljednjeg dana Europskog prvenstva u judu u Pragu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trener mi je rekao, ako pobijedim Verkerk, da sam napravila veliki korak prema medalji. Tako sam i pristupila i eto me, na kraju dana, s europskom broncom oko vrata. Ne mogu još vjerovati da sam u tjedan dana praktički osvojila dvije europske medalje. Tajna je vjerojatno u tome što sam Poreč i suze tuge ostavila iza sebe, a sada sam isplakala suze radosnice. Čudna godina iz koje sam izvukla maksimum i idemo dalje trenirati i rasti”, kazala je Prodan.

“Ako izuzmemo polufinale, odličan dan za Karlu i velika medalja. Toliko se trudila, toliko je željela i nakon Poreča je bila odlučna. Fenomenalno je što, uz medalje koje osvaja, vidi se koliko još prostora za napredak ima. Barbara Matić je prvu europsku broncu u seniorkama osvojila sa 20 godina, a Karla je tek nešto starija. Ovo je samo nastavak odličnog puta i velikih mogućnosti”, rekao je Karlin trener i izbornik ženskih reprezentacija Vladimir Preradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.