Povratak najboljih košarkaša današnjice: NBA liga se vraća 31. srpnja?

Foto: fah

S obzirom kako pandemija koronavirusa jenjava diljem Europe, ali i svijeta, isprava stidljivo, pa sve snažnije, najavljuje se nastavak sportskih natjecanja. Brojni navijači očekuju i nastavak najjače košarkaške lige na svijetu, NBA lige. Naime, natjecanje u ovoj ligi prekinuto je u drugom tjednu ožujka nakon što je košarkaš Utah Jazza Rudy Gobert bio pozitivan na koronavirus. Tjednima se već nagađa glede nastavka, odnosno povratka na parket, igrača NBA lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi čovjek NBA lige Adam Silver održao je razgovore s predstavnicima klubova. Nakon razgovora preciziran je datum 31. srpanj kao datum kada bi se trebala nastaviti sezona. Kako piše ESPN konačna će odluka biti donijeta idućeg tjedna, ipak, kako sada stvari stoje na parket se neće vratiti sve momčadi.

Raspravljano je o raznim scenarijima za nastavak sezone, tek će se vidjeti kakvo će odluku donijeti čelništvo najjače košarkaške lige svijeta. Većina generalnih menadžera je za opciju da se odmah odigra doigravanje i to je opcija kojoj su za sada vjerojatno i najbliži u NBA ligi. No, ipak, ništa još nije gotovo, odluka tek treba biti donesena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.