Povratak Zlatana Ibrahimovića, Mandžukić ispao iz kombinacije

Foto: fah

Švedski reprezentativac i nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović, vraća se u sastav momčadi sa San Sira nakon što je što zbog ozljede, što zbog suspenzije, propustio protekle tri utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No zato za večerašnju utakmicu s Beneventom (20:45) neće konkurirati bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić, koji je u ponedjeljak igrao za Milan u derbiju protiv Lazija, kada je milanska momčad poražena 3:0. Mandžo je igrao od prve minute, no nije oduševio svojom igrom, uostalom kao ni cijela momčad Milana.

Talijanski mediji proglasili su Mandžukića dežurnim krivcem, kako to već ide kod talijanskih novinara, no ipak su istaknuli kako ispadanje Mandžukića iz prvog sastava Milana leži u činjenici da je suočen s bronhitisom, a ne u lošoj izvedbi u Rimu.

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić na popisu je od 24 igrača među kojima će trener Stefano Pioli odabrati one koji će krenuti od prve minute, kao i one koji će biti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.