Pozdrav Rakitića i Xavija probudio nostalgiju među navijačima

Foto: snimka zaslona

Sevilla i Barcelona odigrale su 1:1 u zaostaloj utakmici četvrtog kola La Lige. Sevillu je u vodstvo doveo Papu Gomez u 32. minuti, a za Barcelonu je zabio Ronald Araujo u 45. minuti. Kod Seville je u 64. minuti zbog gluposti isključen Joules Koundé, koji je bacio loptu na Jordija Albu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevillin kapetan Ivan Rakitić bio je u jednom duelu s Barceloninim Abdessamadom Ezzalzoulijem nakon kojeg je završio na tlu ispred trenerskog prostora Barceloninog trenera Xavija, Rakitićevog suigrača za vrijeme igranja u katalonskom klubu.

Video pogledajte OVDJE.

Xavi mu je pružio ruku i potapšao ga, a Rakitić se nasmijao, zatim su se kratko zagrlili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.