Poznat datum početka nove sezone u najjačoj nogometnoj ligi Europe…

Foto: fah

S obzirom na činjenicu da je turbulentna i gotovo nikad viđena nogometna sezona na zalazu već se raspravlja o novoj sezoni. Naime, idućeg ljeta na rasporedu je Europsko nogometno prvenstvo koje se trebalo održati već ove godine, no, iz dobro poznatih razloga je odgođeno, do tada sva natjecanja iduće sezone, sva nacionalna prvenstva, uključujući i euro kupove, trebaju biti završena. Kako se i najavljivalo nova sezona u najelitnijem natjecanju engleskog nogometa, Premiershipu, u kojem će i Hrvatska imati trenera jednog kluba, dakle, Slavena Bilića (WBA), počet će već 12. rujna te će trajati, osim ako ne bude nekih nepredviđenih događaja, sve do 23. svibnja iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan će raspored utakmica biti poznat do 21. kolovoza, a sigurno je jedno, kako se radi o jednoj od najjačih nogometnih liga na svijetu, zaljubljenici u nogomet jedva čekaju početak kako bi mogli uživati u vrhunskom nogometu.

Podsjetimo, prošla sezona, koja s obzirom na završnicu Lige prvaka i Europske lige još nije završena u potpunosti, je zbog pandemije koronavirusa trajala sve do kraja srpnja. Naslov u Premier ligi uvjerljivo je osvojio Liverpool i to poslije tridesetak godina čekanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.