Dugo je trajalo natezanje: Novak Đoković ipak će nastupiti na US Openu…

Foto: fah

Dugo je trajalo natezanje srpskog tenisača i trenutačno prvog reketa svijeta, Novak Đokovića, glede nastupa na US Openu u New Yorku. Na kraju, kako se i očekivalo, Đoković je prelomio te će igrati na u redovitom terminu posljednjem Grand Slam turniru sezone, na kojem neće biti Rafaela Nadala i Rogera Federera. Igrat će i hrvatski tenisači Marin Čilić te Borna Ćorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na ove godine, a s obzirom na korona krizu, drugom Grand Slam turniru sezone Đoković će igrati i na Mastersu u Cincinnatiju koji počinje sedam dana prije turnira u New Yorku.

“Drago mi je što mogu potvrditi da ću se natjecati na ‘Western&Southern Open” i US Openu ove godine. Nije mi bilo lako da donijeti ovu odluku, pogotovo uzimajući u obzir sve prepreke i izazove, ali radujem se što ću se moći  ponovno natjecati na teniskom terenu”, priopćio je Đoković preko Instagrama.

Uz spomenute Nadala i Federera nastup na US Openu su otkazali Nick Kyrgios, Stan Wawrinka te još nekoliko tenisača iz Top 100.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, US Open počinje 31. kolovoza i te će trajati do 13. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.