Poznata mikrolokacija Davora Šukera, stigao na Tajland na revijalnu utakmicu svjetskih zvijezda

Rješen je svojevrstan misterij, hrvatska javnost napokon je saznala gdje je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza. Nakon zadnjih događaja u našem nogometu koji su prerasli u pravu nogometnu krizu očekivao se istup predsjednika Saveza. Kojeg, pak, nigdje nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji su već nagađali da se Šuker sakrio sve kako se ne bi morao izjašnjavati o svim događajima. No, u subotu se saznala mikrolokacija Davora Šukera.

Naš nogometni savez tako ističe kako je, nakon što je u Londonu odradio nekoliko pregovora oko prestojećih prijateljskih utakmica hrvatske reprezentacije, predsjednik HNS-a Davor Šuker stigao je u Bangkok gdje će biti jedan od sudionika projekta “Global Legend Series”.

Humanitarni projekt koji za cilj ima i popularizaciju nogometa u Aziji okupio je brojne osvajače svjetskih prvenstava, Lige prvaka i Zlatnih lopti, a prvi susret ove serije igrat će se 5. prosinca u Bangkoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među odabranim zvijezdama je i Davor Šuker, osvajač Lige prvaka s Real Madridom i Zlatna kopačka Svjetskog prvenstva 1998. godine kada je Hrvatska osvojila brončanu medalju.

Šuker će se zajedno s Nestom, Cafuom, Zanettijem, Decom, Ševčenkom, Djorkaeffom i drugima priključiti momčadi Luisa Figa, a snage će odmjeriti protiv ekipe koju će predvoditi Fabio Cannavaro, a za koju će igrati velikani poput Kluverta, Owena, Lizarazua, Litmanena i drugih.

Šuker će u danima prije utakmice biti gost Worawija Makudija, predsjednika Tajlandskog nogometnog saveza i dugogodišnjeg člana Izvršnog odbora Fife te jednog od najmoćnijih ljudi azijskog nogometa. Osim o potencijalnim turnejama hrvatske reprezentacije po Aziji, Šuker će s domaćinima razgovarati o drugim poslovnim i nogometnim prilikama koje Azija kao tržište nudi, imajući u vidu da puno vodećih svjetskih klubova i reprezentacija u Aziji vide puno poslovnih potencijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.